TERMENI ȘI CONDIȚII

1) Noţiuni generale

HOMEMADEPIZZA.RO – este denumirea comerciala a HOMEMADE PIZZA SRL, persoana juridica de nationalitate romana, avand sediul social in Cluj-Napoca, Strada Ciobanului nr 6 avand numar de ordine in Registrul Comertului J12/2051/2020, cod unic de inregistrare fiscala RO42786656. Accesul in cadrul site-ului deţinut – www.homemadepizza.ro si utilizarea acestuia se realizează cu respectarea termenilor şi conditii cuprinse în prezenta secţiune. Utilizarea web-site-ului ca vizitator, înregistrarea ca utilizator şi achiziţionarea produselor şi/sau preparatelor oferite presupun acceptarea fără rezerve a acestor termeni si conditii, cu toate consecinţele ce decurg din aceasta (denumita „Utilizarea”).

Preţurile afişate pe site sunt exprimate în LEI, iar TVA-ul este inclus în preţurile indicate. Pentru comenzile privind preparatele şi/sau produsele, care se vor livra în municipiului Cluj-Napoca, se percepe o taxă de livrare de 5 lei pentru 5 km, iar peste 5 km taxa de livrare este de 20 lei. Preţul final plãtit de cãtre client este format din preţul de achiziţie al produsului şi/sau preparatului, la care se adaugã taxa de livrare, conform specificaţiilor de mai sus. Intervalul orar de plasare a comenzilor pe site este 11:00 - 21:00, de luni până sâmbătă. Homemade Pizza SRL nu percepe nicio altă taxă suplimentară. Ne rezervãm dreptul de a modifică preţurile, ofertele, componenţa meniului şi reţetele folosite, fãrã o notificare prealabilã. Vã rugãm solicitaţi oferta valabilã în momentul plasãrii comenzii. Orice ofertã nouã, grilã de preţuri nouã, meniu ori reţete noi, înlocuiesc variantele anterioare.

Toate produsele/preparatele prezentate pe site vor fi livrate în limita stocului disponibil. Marca/tipul/forma produselor prezentate atât pe site cât şi în oferte de orice tip, sunt cu titlu orientativ. Homemade Pizza SRL îşi rezervã dreptul de a schimba producătorul, marca, tipul şi forma anumitor produse în cazul în care acestea nu sunt disponibile ori nu mai corespund cerinţelor noastre. Homemade Pizza SRL garanteazã calitatea noilor produse în cazul în care acestea nu sunt identice ca producător/marca/formã cu cele prezentate pe site sau în orice altã ofertã. Fotografiile produselor sunt cu titlu de prezentare şi nu au valoare contractuală. Gramajele sunt exprimate în crud. Produsele conţin alergeni.

Efectuăm livrări doar pe raza municipiului Cluj-Napoca. Ne rezervăm dreptul de a decide dacă putem livra în afară ariei de livrare, în timp util. În cazul deciderii preluării comenzii, suma minimă pentru livrare este de 150 lei. De asemenea, pentru livrãri în zonele limitrofe, se va percepe o taxã de livrare, variabilã în funcţie de distanţã, ce va fi comunicatã clientului la momentul preluãrii comenzii. Modalităţi de plată: cash sau card.

2) Definiţii

Vânzător – se referă la entitatea persoană juridică HOMEMADE PIZZA SRL.

Cumparator – poate fi orice persoană fizică care are vârsta peste 16 ani sau persoana juridică sau orice entitate juridică care efectuează o Comandă.

Client – poate fi orice persoană fizică în vârsta peste 16 ani sau persoana juridică ce are sau obţine acces la CONTINUT, prin orice mijloc de comunicare pus la dispozitie de catre HOMEMADE PIZZA SRL (electronic, telefonic, etc).

Coşul cumparaturi – sectiune din Cont care permite Cumpărătorului/Utilizatorului să adauge produse pe care doreşte să le achizitioneze la momentul adaugării sau la un moment ulterior; în cazul în care produse nu sunt achiziţionate la momentul adăugării prin efectuarea Comenzii, Cumpărătorul/Utilizatorul va beneficia de serviciul oferit de catre Vanzator de urmarire a comenzii prin primirea de Comunicari Comerciale din partea acestuia.

Comandă – un document electronic ce intervine ca formă de comunicare între Vânzător şi Cumpărător prin care Cumpărătorul transmite Vânzătorului, prin intermediul Site-ului intenţia sa de a achiziţiona produse de pe Site.

Produse/Preparate – orice element listat pe Site, apt de a fi achiziţionat prin intermediul mijloacelor de comunicare la distanţă,  inclusiv produsele şi serviciile menţionate în comandă, care urmează a fi furnizate de către vânzător cumpărătorului.

Prin preparat listat pe site se intelege orice fel de mancare preparat de vanzator si livrat cumparatorului, in virtutea activitatii de restaurant cu livrare la domiciliu.

Contract – reprezintă contractul la distanţă încheiat între Vânzător şi Cumpărător, fără prezenţa fizică simultană a Vânzătorului şi a Cumpărătorului.

Conţinut – se referă la: toate informaţiile de pe Site care pot fi vizitate, vizualizate sau altfel accesate prin utilizarea unui echipament electronic; conţinutul oricărui e-mail trimis Cumpărătorilor de către Vânzător prin mijloace electronice şi/sau orice alt mijloc de comunicare disponibil; orice informaţie.

Tranzacţie – încasarea şi/sau rambursarea unei sume rezultate din vânzarea unui produs/preparat, Cumpărătorului, prin utilizarea serviciilor procesatorului de carduri agreat de catre Vânzător sau prin operaţiuni cu numerar realizate prin intermediul personalului Vanzătoului, indiferent de modalitatea de livrare/ridicare personală.

Plata cu cardul – serviciul de plată prestat de către procesatorul de plăţi integrat în Site, pus la dispoziţia Clienţilor, Utilizatorilor şi/sau Cumpărătorilor prin intermediul Site-ului în vederea efectuarii unei plaţi cu cardul on-line.

3) Documente contractuale

Prin înregistrarea unei Comenzi pe Site, Cumpărătorul este de acord cu forma de comunicare (telefonic, e-mail sau orice mijloc de comunicare la distanta folosit) prin care Vânzătorul îşi derulează operaţiunile comerciale. Notificarea primită de către Cumpărător, după efectuarea Comenzii, reprezintă acceptarea Comenzii, moment la care contractul se consideră ca fiind încheiat la distanţă. Aceasta notificare se face prin mijloace de comunicare electronică sau telefonic.

Pentru motive justificate, Vânzatorul îşi rezervă dreptul de a modifica cantitatea produselor şi/sau preparatelor din Comandă sau de a refuza preluarea/procesarea/livrarea comenzii. În situaţia în care  cantitatea produselor şi/sau a preparatelor din Comanda va fi modificată sau din varii motive acestea nu pot fi preparate/procesate/livrate, Vânzatorul va anunţa Cumpărătorul la adresa de e-mail sau la numărul de telefon puse la dispoziţia Vânzătorului la efectuarea Comenzii şi va returna suma achitată.

4) Politica de vânzare online. Pret si modalitati de plata

Accesul în vederea efectuării unei Comenzii îi este permis oricărui Utilizator/Cumpărător. Pentru motive justificate HOMEMADE PIZZA are posibilitatea de a restrictiona accesul Utilizatorului/Cumpărătorului în vederea plasării unei comenzi şi/sau la unele din modalitaţile de plată acceptate, în cazul în care apreciază pe baza conduitei anterioare/actuale a Utilizatorului/Cumpărătorului, că acesta ar putea prejudicia în vreun fel societatea. Informaţii suplimentare referitoare la aceaste restricţionări vor putea fi oferite telefonc sau în urma unei sesizari comunicate prin e-mail. Comunicarea cu Vanzatorul se poate realiza prin interactiunea directa cu acesta sau prin adresele mentionate la sectiunea “contact” din Site. Vanzatorul are libertatea de a gestiona informatiile primite fara a fi nevoit sa aduca justificari pentru aceasta.

Toate preturile aferente Bunurilor si/sau Preparatelor prezentate pe Site sunt exprimate in LEI si includ T.V.A. Prețul de achizitie prezentat pe bonul fiscal / factură va fi același cu cel prezentat pe website la momentul achiziției. Prețul minim de achiziție este în valoare de 50 lei. Plata produselor se efectuează în numerar sau prin card debit / credit la plasarea comenzii online. Plata la livrare presupune ca o comanda se achită reprezentantului Companiei în momentul livrării comenzii prin plata ramburs.

Plata online presupune ca o comanda se achită cu cardul bancar prin intermediul Mobil Pay by Netopia www.mobilpay.ro. În cazul în care ați ales metoda de plată cu ajutorul cardului bancar, este necesar să completați un formular cu informații despre cardul dumneavoastră, pe o pagină securizată. In cazul platilor online vanzatorul nu este si nu poate fi declarat responsabil pentru niciun alt cost suplimentar suportat de cumparator, incluzand dar nelimitandu-se la comisioane de conversie valutara aplicate de catre banca emitenta a cardului acestuia, in cazul in care moneda de emitere a acestuia difera de LEI. Responsabilitatea pentru aceasta actiune o poarta numai cumparatorul.

5) Dreptul de proprietate intelectuala si industriala

Dreptul de autor pentru informațiile/textile/imaginile/reprezentarile grafice/orice continut, existente pe acest site este deținut de HOMEMADE PIZZA SRL. Niciun material de pe acest website nu poate fi reprodus parțial, integral sau modificat fără permisiunea explicită, scrisa a societatii HOMEMADE PIZZA SRL. Conținutul acestui website, textele, grafica, fotografiile, software-ul, logo-urile și orice alte materiale prezente pe website sunt protejate de legea dreptului de autor și sunt proprietatea HOMEMADE PIZZA SRL. Este interzisă crearea de legături cu acest website ale altor site-uri sau invers, fără un acord prealabil scris. În situațiile în care acest lucru se întâmplă fără acordul scris al companiei HOMEMADE PIZZA SRL, aceasta nu își asumă responsabilitatea pentru website-urile neafiliate cu care website-ul ar putea fi legat, pentru materialele postate pe acest website de către alte persoane decât cele autorizate de HOMEMADE PIZZA SRL și își rezervă dreptul de a solicita sancționarea conform legislației în vigoare a oricărei acțiuni de acest tip.

Reproducerea, copierea, multiplicarea, vinderea, revinderea sau exploatarea unei părți a serviciilor, accesul, folosirea serviciilor sau informațiilor puse la dispoziție de HOMEMADE PIZZA SRL prin intermediul website-ului într-un mod care incalca legislația românească sau internațională în materie de drept de autor și proprietate intelectuală, implică răspunderea civilă sau penală pentru astfel de acțiuni. HOMEMADE PIZZA SRL are dreptul de a impiedica prin orice mijloace și de a desolicita sancționarea conform legislației în vigoare a persoanelor implicate în distrugerea sau alterarea website-lui, a conținutului, securității acestuia sau încercarea de a ataca sau discredita HOMEMADE PIZZA SRL sau pe partenerii săi, produsele, serviciile și angajații acestora. Orice eventual litigiu în legătură cu acest website este de competența instanțelor de drept comun din România.

6) Plasarea unei comenzi si dreptul de a returna produsele comandate

Clientul/Cumparatorul poate efectua comenzi pe site, prin adaugarea produsele/preparatelor dorite in cosul de cumparaturi, urmand a finaliza comanda efectuand plata prin una dintre modalitatile indicate pe site. Odata adaugat in cosul de cumparaturi, un produs/preparat este disponibil pentru achizitie in masura in care exista stoc disponibil pentru acesta. Adaugarea unui produs/preparat in cosul de cumparaturi, in lipsa finalizarii comenzii, nu atrage dupa sine inregistrarea unei comenzi, implicit nici rezervarea automata a produsului/preparatului. Prin finalizarea comenzii, cumparatorul consimte ca toate datele furnizate de acesta, necesare procesului de cumparare, sunt corecte, complete si adevarate la data plasarii comenzii. Prin finalizarea comenzii, cumparatorul consimte ca vanzatorul poate sa il contacteze, prin orice mijloc disponibil / agreat de vanzator, in orice situatie in care este necesara contactarea cumparatorului.

Vanzatorul poate anula comanda efectuata de catre cumparator, in urma unei notificari prealabile adresate cumparatorului (realizata prin orice mijloc de comunicare), fara nicio obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese in urmatoarele cazuri:

 • neacceptarea de catre banca emitenta a cardului Cumparatorului, a tranzactiei, in cazul platii online;
 • invalidarea tranzactiei de catre procesatorul de carduri agreat de HOMEMADE PIZZA SRL, in cazul platii online;
 • datele furnizate de catre client/cumparator, pe site sunt incomplete si/sau incorecte;

Vanzatorul va putea amana rambursarea sumei achitate de cumparator, pana la returnarea produselor/preparatelor vandute sau pana la primirea unei dovezi conform careia acestea au fost deteriorate sau neconforme. In cazul in care un produs si/sau preparat comandat de catre cumparator, nu poate fi livrat de catre vanzator, acesta din urma va informa clientul/cumparatorul asupra acestui fapt si va returna in contul cumparatorului contravaloarea produsului si/sau preparatului, in termen de maxim 7 (sapte) zile de la data la care vanzatorul a luat la cunostinta acest fapt sau de la data la care cumparatorul si-a exprimat in mod expres intentia de reziliere a contractului.

Tinand cont de prevederile art. 12 din OUG 34/2014, potrivit carora dispoziţiile art. 3, 4, ale art. 7-10 şi ale art. 11 alin. (1) nu se aplică contractelor privind: a) vânzarea de produse alimentare, de băuturi sau de produse de uz curent utilizate în gospodărie, livrate cu regularitate de către comerciant la domiciliul, reşedinţa sau la locul de muncă al consumatorului (vizeaza practice imposibilitatea consumatorului de a denunta unilateral contractul la distanta fara invocarea unui motiv), dreptul clientului/cumparatorului de a returna produsele/preparatele achizitionate va primi eficienta in conditii speciale, conform celor mai jos expuse. Dreptul clientului/cumparatorului de a returna produsul / preparatul ce a facut obiectul unei comenzi/livrari precum si dreptul acestuia de a incasa contravaloarea achitata, este diferit dupa cum acesta se refera la un produs comercializat prin intermediul prezentului site sau se refera la un preparat comercializat prin intermediul prezentului site (includem aici cu titlu exemplificativ si nu limitativ diverse preparate meniul de restaurant Homemade Pizza precum pizza, sosuri. etc.).

Returnarea produselor

Clientul/cumparatorul poate returna in termen de 24 de ore produsele achizitionate de pe site, in urmatoarele situatii:

 • ambalajul prezinta deteriorari severe
 • produsele au fost livrate/ facturate gresit
 • produsele prezinta defecte de fabricatie
 • produsele livrate au data expirarii depasita

Intentia de a returna produsele comandate si livrate clientului/cumparatorului, va fi comunicata vanzatorului in termen de 3 ore de la momentul livrarii, urmand ca predarea propriu-zisa sa se realizeze in termenul de 24 de ore anterior mentionat. Costurile de retur vor fi suportate de vanzator, iar returul propriu-zis se va realiza prin predarea produselor reclamate ca fiind necoforme catre livratorul vanzatorului.

HOMEMADE PIZZA SRL poate sa refuze produsele returnate de catre clientii sai, daca returul se incadreaza intr-unul din cazurile prevazute in continuare, fara ca acesta din urma sa poata pretinde daune-interese sau despagubiri:

 • in cazul inlocuirii produsului achizitionat cu un alt produs similar sau de un tip diferit (acceptat de client)
 • in cazul in care produsul returnat nu este in aceeasi stare in care a fost livrat (ex. in ambalajul original cu toate accesoriile, nu are etichetele intacte si documentele care l-au insotit, produsul este consumat partial, etc.).

Returnarea preparatelor

Clientul/cumparatorul poate returna in termen de 3 ore de la momentul livrarii, un preparat achizitionat pe site si livrat la adresa indicata de acesta, in urmatoarele situatii:

 • a fost livrat un alt preparat decat cel comandat
 • preparatul se prezinta intr-o stare necorespunzatoare calitativ (preparatul este ars, necopt, are alte ingrediente decat cele mentionate in descrierea de pe site, ambalajul este deteriorat semnificativ, etc.)
 • livrarea s-a realizat cu o intarziere de 30 de minute peste timpul de livrare comunicat de vanzator (termenul de 30 de minute este o marja acceptata de client/cumparator la momentul plasarii comenzii, in considerarea conditiilor de trafic, conditii pe care vanzatorul nu le poate influenta/estima cu precizie la momentul preluarii comenzii)

Intentia de a returna preparatele comandate si livrate clientului/cumparatorului, va fi comunicata vanzatorului in termen de 1 ora de la momentul livrarii, urmand ca predarea propriu-zisa sa se realizeze de indata, in termen de cel mult 3 ore (termenul sus indicat), in functie de disponibilitatea vanzatorului. Costurile de retur vor fi suportate de vanzator, iar returul propriu-zis se va realiza prin predarea preparatelor reclamate ca fiind necoforme catre livratorul vanzatorului.

HOMEMADE PIZZA SRL poate sa refuze returnarea preparatelor de catre clientii sai, daca returul se incadreaza intr-unul din cazurile prevazute in continuare, fara ca acesta din urma sa poata pretinde daune-interese sau despagubiri:

 • preparatul este partial consumat (mai mult de 20% din preparat)
 • exista suspiciuni ca s-a intervenit asupra preparatului pentru a crea aparenta de neconformitate (a fost distrus ambalajul sau forma preparatului, ulterior livrarii, au fost inserate in preparat diverse obiecte, substante, etc.)
 • cand intentia de a returna produsele a fost anuntata cu mai mult de 1 ora de la momentul livrarii
 • cand nu s-a reusit preluarea preparatului de la client/comparator, in termenul de 3 ore de la momentul livrarii, desi s-a incercat acest lucru de catre livratorii vanzatorului
 • cand livrarea s-a realizat cu o intarziere mai mica de 30 de minute fata de timpul initial estimate

Pentru situatia in care clientul/cumparatorul alege sa returneze un produs/preparat, iar returul nu se incadreaza in unul din cazurile in care vanzatorul este in drept sa refuze returnarea produsului, vanzatorul va returna contravaloarea clientului/cumparatorului contravaloarea acestora astfel:

 • in numerar, daca plata initiala s-a realizat prin plata in numerar, in sistem ramburs, catre livrator, la momentul predarii produselor/preparatelor – situatie in care se va intocmi o dispozitie de plata cu datele clientului/cumparatorului (nume si prenume, serie si nr. de buletin). Restituirea in numerar a contravalorii produselor/preparatelor returnate se va
 • realiza in termen de cel mult 24 de ore de la momentul returnarii produselor/preparatelor.
 • prin rambursarea sumei initial achitate de client/cumparator, prin virament bancar, in contul clientului/cumparatorului,  in termen de maxim 7 (sapte) zile de la data la care s-au returnat produsele/preparatele .

7) Informații privind livrarea

Termenul de livrare va fi comunicat la momentul plasării comenzii și nu va putea depăși 2 ore pentru comenzile cuprinzand produse si 3 ore pentru comenzile cuprinzand preparate sau pentru comenzile mixte, ce cuprind atat produse cat si preparate listate pe site.

Pentru comenzile privind preparatele şi/sau produsele, care se vor livra în afara municipiului Cluj-Napoca, se percepe o taxă de livrare de 20 lei, iar pentu livrarea lor în Cluj-Napoca, se percepe o taxă de 5 lei. Preţul final plãtit de cãtre client este format din preţul de achiziţie al produsului şi/sau preparatului, la care se adaugã taxa de livrare, conform specificaţiilor de mai sus. Ne rezervăm dreptul de a decide dacă putem livra în afara ariei de livrare, în timp util, comanda minimă variind în funcţie de distanţa adresei unde se solicită livrarea faţă de punctul de lucru al societăţii, de unde se efectueaza livarea. Livrarea se face de către societatea HOMEMADE PIZZA SRL, prin livratorii proprii, la adresa specificată de client. Acest termen poate fi modificat din motive independente de voința noastră. În cazul în care doriți să specificați anumite aspecte referitoare la livrare cum ar fi: ora de livrare, adresă sau puncte de reper, va rugam să introduceți în casuța de observații aceste lucruri înainte de finalizarea comenzii.

8) Politica de confidentialitate

Categorii de date cu caracter personal

Datele colectate prin intermediul prezentului site sunt in principal date necesare derularii relatiei comerciale intre dvs. ca si client/cumparator si HOMEMADE PIZZA SRL ca si vanzator. Astfel, datele care se colecteaza in magazinul online al HOMEMADE PIZZA SRL sunt date necesare emiterii documentelor fiscale pentru comenzile plasate de clienti, date necesare la inregistrarea ca si client pe www.homemadepizza.ro, date necesare pentru livrare si pentru efectuarea de comunicari cu clientul/cumparatorul. Datele colectate pentru preluarea, procesarea si livrarea comenzilor sunt: numele si prenumele, adresa de livrare si/sau adresa de domiciliu, telefon, adresa de email, datele de facturare ale companiei unde este cazul, IP, cookies.

HOMEMADE PIZZA SRL colecteaza datele cu caracter personal in următoarele modalitati: direct de la dumneavoastra (furnizate pe site, e-mail, retele de socializare ori prin alte mijloace de comunicare), din rapoartele traficului inregistrat de serverele care gazduiesc site-ul, din retele sociale precum si prin intermediul cookie-urilor sau de la parteneri terti care ne comunica date in vederea livrarii produselor catre dvs. (de ex. diverse aplicatii mobile folosite pentru plasarea comenzilor).

Scopul utilizarii datelor cu caracter personal

Aceste date sunt folosite pentru procesarea, fiscalizarea si livrarea comenzilor (nume, prenume, adrese livrare/domiciliu sunt date obligatorii din punct de vedere fiscal), trimiterea de instiintari cu privire la anumite modificari, informari, status livrari, comanda, promotii (se foloseste adresa de email si/sau SMS).

Datele personale pentru efectuarea platii online sunt folosite de catre Mobil Pay exclusiv pentru procesarea platii pentru comenzile efectuate pe site-ul societatii. Introducerea datelor bancare pentru plata cu cardul NU se face pe site-ul apartinand HOMEMADE PIZZA SRL, ci direct pe site-ul procesatorului de plati Mobil Pay by Netopia – www.mobilpay.ro. Astfel aceste date NU sunt retinute de catre magazinul nostru online. Unele date pot fi folosite de Google Adwords si Facebook Ads, precum si de alte companii care presteaza sau pot presta la un moment dat servicii pentru magazinul online al societatii HOMEMADE PIZZA SRL.

Drepturile persoanelor care folosesc site-ul societatii HOMEMADE PIZZA SRL, Dreptul de a fi informat cu privire la datele personale

Potrivit legii, aveți dreptul să vi se furnizeze cel puțin următoarele informații, cu excepția situației în care deja posedați aceste informații: identitatea operatorului și a reprezentantului acestuia, dacă este cazul, scopul în care se realizează prelucrarea datelor, informații suplimentare, precum: destinatarii sau categoriile de destinatari ai datelor; dacă furnizarea tuturor datelor cerute este obligatorie și consecințele refuzului de a le furniza; existența drepturilor izvorâte din Legea 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestora, astfel cum a fost modificată și completată („Legea 677/2001”), pentru persoana vizată, în special a dreptului de acces, de intrevenție asupra datelor și de opoziție, precum și condițiile în care pot fi exercitate, orice alte informații a căror furnizare este impusă prin dispoziție a autorității de supraveghere, ținând seama de specificul prelucrării.

Dreptul de a accesa datele personale

În calitate de persoană vizată, aveți dreptul de a obține de la HOMEMADE PIZZA SRL, prin înaintarea unei cereri scrise, datată și semnată, în mod gratuit pentru o solicitare pe an, confirmarea faptului că datele care vă privesc sunt sau nu prelucrate de HOMEMADE PIZZA SRL. Vă vom comunica în termen de 15 zile de la data primirii cererii, împreună cu confirmarea, cel putin următoarele informații: scopul prelucrării, categoriile de date avute în vedere și destinatarii sau categoriile de destinatari cărora le sunt dezvăluite datele, datele care fac obiectul prelucrării, precum și oricare informație disponibila cu privire la originea datelor, principiile de funcționare a mecanismului prin care se efectuează orice prelucrare automată a datelor care vă vizează, dreptul de intervenție asupra datelor și a dreptului de opoziție, precum și condițiile în care pot fi exercitate, posibilitatea de a consulta registrul de evidență a prelucrărilor de date cu caracter personal, de a înainta plângere către autoritatea de supraveghere, precum și de a se adresa instanței pentru atacarea deciziilor operatorului.

Dreptul de intervenție asupra datelor

În cazul în care datele dumneavoastră personale sunt fie incomplete, fie inexacte, sunteți îndreptățit să solicitați prin cerere scrisă, datată și semnată, și să obtineți în termen de 15 zile de la data primirii cererii: rectificarea, actualizarea, blocarea sau ștergerea acestor date, transformarea în date anonime, notificarea către terții cărora le-au fost dezvăluite datele oricăreia dintre operațiunile menționate la pct. de mai sus, în condițiile art. 14, lit. c), teza finală, din Legea 677/2001. Dreptul de a modifica datele personale de pe www.homemadepizza.ro se poate realiza in baza unei cereri trimise catre vanzator. De retinut ca nu se pot sterge date personale incluse in raportari sau acte financiar-contabile, care prin lege trebuie pastrate minim 10 ani de exemplu in cazul facturii fiscale.

Dreptul la opoziție

Aveţi posibilitatea ca printr-o cerere scrisă, datată și semnată, să retrageţi în orice moment, gratuit și fără nicio justificare, consimțământul exprimat cu privire la utilizarea de către HOMEMADE PIZZA SRL a datelor cu caracter personal în scopuri de marketing direct.

Dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale

În temeiul dispozițiilor art. 17 din Legea 677/2001, puteți cere și obține retragerea sau anularea oricărei decizii care produce efecte juridice împotriva dumneavoastră, precum și reevaluarea oricărei decizii luate în privința dumneavoastră și care vă afectează în mod semnificativ, în cazul în care au fost adopate exclusiv pe baza unei prelucrări de date cu caracter personal.

Dreptul de a se adresa justiției

Pentru situaţia în care apreciaţi că sunteţi prejudiciat sau vi s-a adus atingere unor drepturi conferite de lege, în urma unei prelucrări de date cu caracter personal, fără a aduce atingere posibilității de a vă adresa cu plângere autorității de supraveghere (Autoritatea Nationala pentru Supravegherea Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal – ANSPDCP), aveți dreptul de a vă adresa instanțelor competente pentru apărarea drepturilor și/sau pentru acoperirea prejudiciului, după caz.

9) Despre cookie

Acest website foloseste cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experienta mult mai buna de navigare si servicii adaptate nevoilor si interesului fiecaruia. Aceste cookie-uri pot proveni si de la anumiti terti (ex: Google, Facebook s.a.) şi au rolul de a facilita accesul si livrarea serviciilor folosite de utilizator de internet, precum personalizarea anumitor

setari (limba, tara, preturi afisate in moneda nationala). Cookie-urile, pe baza informatiilor pe care le aduna despre utilizatori, ii ajuta pe administratorii site-urilor web sa isi eficientizeze produsul, astfel incat acesta sa fie cat mai usor accesat de catre utilizatori, crescand si gradul de eficienta a publicitatii online si, nu in ultimul rand, pot permite aplicatiilor multimedia sau de alt tip de pe alte site-uri sa fie incluse intr-un anumit mix pentru a face navigarea mai utila. Dezactivarea sau stergerea anumitor cookie-uri poate sa afecteze in mod negativ sau sa limiteze unele functionalitati din site-uri.

Ce este un cookie?

Cookie (“browser cookie” sau “HTTP cookie”) este un fisier de mici dimensiuni, format din cifre si litere, care este stocat pe orice terminal cu acces la internet (computer, telefon mobil, tableta etc.) si este instalat prin solicitare emisa de catre un web-server unui browser (ex: Internet Explorer, Chrome). De retinut: Cookie-urile nu contin programe software, virusi sau spyware si nu poate accesa informatiile de pe hard drive-ul utilizatorului. Cookie-urile nu solicita informatii cu caracter personal si nu identifica personal utilizatorii de internet. Un cookie este format din nume si continut, durata de existenta a acestuia fiind determinata, putand fi accesat din nou de webserver in momentul in care

utilizatorul se intoarce pe website-ul asociat webserverului respectiv.

Cookie-urile se clasifica in:

Cookie-uri de sesiune – acestea sunt stocate temporar in istoricul browser-ului, care le memoreaza pana la momentul in care utilizatorul iese de pe website-ul respectiv sau inchide fereastra browserului. Cookie-uri persistente – acestea sunt stocate, in functie de durata prestabilita, pe hard-drive-ul unui computer sau echipament. Cookie-urile persistente le includ si pe cele plasate de un alt website decat cel pe care il viziteaza utilizatorul la momentul respectiv – cunoscute sub numele de “third party cookies” – care pot fi folosite in mod anonim pentru a memora interesele unui utilizator, astfel incat sa ii fie livrat continut cat mai relevant.

Care sunt avantajele cookie-urilor?

Un cookie contine informatii care fac legatura intre utilizatori si un anumit website. Daca un browser acceseaza acel webserver din nou, acesta poate citi informatia deja stocata si poate reacaiona in consecinta. Cookie-urile asigura userilor o experienta placuta de navigare si sustin eforturile websiteurilor in a oferi servicii confortabile utilizatorilor: ex. –

preferintele in materie de confidentialitate online, optiunile privind limba site-ului, cosuri de cumparaturi sau publicitatea relevanta.

Care este durata de viata a unui cookie?

Durata de viata a unui cookie poate fi diferita, in functie de scopul pentru care este plasat. Exista cookie-uri folosite exclusiv pentru o singura sesiune – acestea nu mai sunt retinute dupa ce utilizatorul paraseste website-ul. Cookie-uri permanente – sunt retinute si refolosite de fiecare data cand utilizatorul revine pe acel website, insa pot fi sterse oricand de utilizator, avand si perioade de valabilitate predefinite.

Cum sunt folosite cookie-urile de catre acest website

O vizita pe acest site poate plasa cookie-uri in scopuri de: analiza a vizitatorilor, pentru geotargetting (stabileste din ce tara provine utilizatorul), cookie-urile pot proveni de la terti (tertii pot seta propriile cookie-uri anonime, in scopul de a urmari succesul unei aplicatii sau pentru a customiza o aplicatie), pentru analiza vizitatorilor (cand un utilizator

viziteaza acest site, softul de analytics furnizat de o terta parte genereaza un cookie de analiza a utilizatorului), pentru inregistrare (în momentul înregistrării pe site-ul nostru, este generat un cookie care ne anunță dacă sunteți înregistrat sau nu), pentru publicitate (acestea ne permit să aflăm dacă ați vizualizat sau nu o reclamă online, care este tipul acesteia și timpul scurs de când ați văzut mesajul publicitar. Aceste cookie-uri sunt folosite și pentru a targeta publicitatea online), ale furnizorilor de publicitate (parte din publicitatea de pe acest site aparține terțelor părți. Unele dintre acestea folosesc propriile cookie-uri anonime pentru a analiza cât de multe persoane au fost expuse unui mesaj publicitar, sau pentru a vedea câte persoane au fost expuse de mai multe ori aceluiași mesaj publicitar). Atragem atenția că terțele părți care generează aceste cookie-uri au propriile politici de confidențialitate.

Ce tip de informatii sunt stocate si accesate prin intermediul cookie-urilor?

Cookie-urile pastreaza informatii intr-un fisier text de mici dimensiuni care permite unui website sa recunoasca un browser. Webserver-ul va recunoaste browserul pana cand cookie-ul expira sau este sters. Cookie-ul stocheaza informatii importante care imbunatatesc experienta de navigare pe Internet (ex: setarile limbii in care se doreste accesarea unui site; pastrarea unui user logat in contul de webmail; securitatea online banking; pastrarea produselor in cosul de cumparaturi).

Importanţa cookie-urilor pentru Internet

Cookie-urile reprezinta punctul central al functionarii eficiente a Internetului, ajutand la generarea unei experiente de navigare prietenoase si adaptate preferintelor si intereselor fiecarui utilizator. Refuzarea sau dezactivarea cookie-urilor poate face unele site-uri imposibil de folosit. Refuzarea sau dezactivarea cookie-urilor nu inseamna ca nu veţi mai primi publicitate online, ci doar ca aceasta nu va mai putea tine cont de preferintele si interesele utlizatorului, evidentiate prin comportamentul de navigare.

Cookie-urile NU sunt virusi! Ele folosesc formate de tip plain text. Nu sunt alcatuite din bucati de cod asa ca nu pot fi executate nici nu pot auto-rula. In consecinta, nu se pot duplica sau replica pe alte retele pentru a se rula sau replica din nou. Deoarece nu pot indeplini aceste functii, nu pot fi considerate virusi.

Cookie-urile pot fi totusi folosite pentru scopuri negative. Deoarece stocheaza informatii despre preferintele si istoricul de navigare ale utilizatorilor, atat pe un anumit site, cat si pe mai multe alte site-uri, cookie-urile pot fi folosite ca o forma de Spyware. Multe produse anti-spyware sunt constiente de acest fapt si in mod constant marcheaza cookie-urile pentru a fi sterse in cadrul procedurilor de stergere/scanare anti-virus/anti-spyware. In general, browserele au integrate setari de confidentialitate care furnizeaza diferite nivele de acceptare a cookie-urilor, perioada de valabilitate si stergere automata dupa ce utilizatorul a vizitat un anumit site.

Dezactivarea si refuzul cookie-urilor

Dezactivarea si refuzul de a primi cookie-uri pot face anumite site-uri impracticabile sau dificil de vizitat si folosit. De asemenea, refuzul de a accepta cookie-uri nu inseamna ca nu vei mai primi/vedea publicitate online. Toate browserele moderne oferă posibilitatea de a schimba setările cookie-urilor. Aceste setări se găsesc, de obicei,  în “opțiuni” sau în

meniul de “preferințe” al browser-ului vizitatorului / utilizatorului. Pentru a avea o percepție asupra acestor setări puteti folosi opțiunea “ajutor” a browser-ului pentru mai multe detalii:  cookie settings în Internet Explorer, cookie settings în Firefox, cookie settings în Chrome, cookie settings în Safari.

10) Informaţii privind siguranţa datelor

Informatii generale

În vederea desfăşurării activităţii sale, societatea HOMEMADE PIZZA SRL, persoană juridică română, cu sediul în Cluj-Napoca, Strada Ciobanului nr 6 avand numar de ordine in Registrul Comertului J12/2051/2020, cod unic de inregistrare fiscala RO42786656.  (denumită în continuare generic Societatea), prelucreaza datele dumneavostra cu caracter personal atunci cand accesati site-ul www.homemadepizza.ro

Societatea asigura, in permanenta, respectarea tuturor principiilor si a legislatiei privind protectia datelor cu carcater personal, in ceea ce priveste prelucrarea, colectarea, procesarea, stocarea si transferul datelor cu caracter personal, astfel cum acestea sunt reglementate prin legislatia in vigoare, precum si prin predeverile Regulamentul (UE) 2016/679 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucarea datelor cu carcater personal si privind libera circulatie a acestor date (denumite în continuare generic GDPR). Prezenta politică stabilește principiile cheie în ceea ce privește protecția datelor și modul în care Societatea gestioneaza datele cu caracter personal pe care ni le transmiteti prin accesarea Website. Societatea va asigura actualizarea prezentei politici si va publica pe website cea mai recenta versiune a acesteia.

Vă facem cunoscute următoarele definiții ale termenilor utilizați în prezenta secţiune, acestea fiind extrase din articolul 4 al GDPR :

Date cu caracter personal: presupune orice informații privind o persoană fizică identificată sau identificabilă („Persoană Vizată”) care poate fi identificată, direct sau indirect, în special prin referire la un identificator, cum ar fi un nume, un număr de identificare, date de localizare, un identificator online, sau la unul sau mai multe elemente specifice identității fizice, fiziologice, genetice, psihice, economice, culturale sau sociale a persoanei fizice.

Prelucrarea: Înseamnă orice operațiune sau set de operațiuni efectuate asupra datelor cu caracter personal sau asupra seturilor de date cu caracter personal, cu sau fără utilizarea de mijloace automatizate, precum colectarea, înregistrarea, organizarea, structurarea, stocarea, adaptarea sau modificarea, extragerea, consultarea, utilizarea, divulgarea prin transmitere, diseminarea sau punerea la dispoziție în orice alt mod, alinierea sau combinarea, restricționarea, ștergerea sau distrugerea datelor.

DPO: Se referă la responsabilul cu protecția datelor, mai precis persoana responsabilă cu protecția datelor.

Categorii de date cu caracter personal

Avand în vedere importanța datelor personale, ne angajăm să protejam confidențialitatea și securitatea acestora. De aceea, este important pentru noi să vă informăm despre prelucrarea datelor personale în calitate de utilizator al Website-ului nostru prin prezenta secţiune. Categoriile de date cu caracter personal prelucrate de Societate variaza in

functie de interatiunea si raporturile pe care dumneavoastra le inregistrati pe Website. Astfel, datele personale pot fi furnizate în cadrul diverselor secțiuni al Website-ului, în special în următoarele situaţii: când vă abonaţi la newsletter-ul Societatii.

Categorii de date ce pot fi prelucrate

a) La momentul abonarii la newsletter: nume, prenume, adresa de e-mail;

b) La momentul completarii formularului de contact dispobil pe Website: nume, prenume, numar de telefon, adresa de e-mail; Datele furnizate trebuie să fie reale, corecte şi actualizate, existand dreptul dvs. de a le furniza. Cu alte cuvinte, utilizatorii sunt responsabili pentru datele furnizate atat faţă de noi cat şi faţă de terţe persoane ce ar putea fi prejudiciate prin furnizarea datelor. De asemenea, website-ul ar putea colecta şi anumite informaţii privind navigarea şi interacţiunile cu diversele secţiuni ale acestora. Se vor stoca sau accesa informaţii şi fişiere cookies în echipamentele de tip terminal (computer, telefon, tabletă etc.) doar în condiţiile descrise în secţiunea Cookies corespunzătoare. Categoriile de date cu caracter personal care vor fi prelucrate,  vizeaza  ora si data accesarii site-ului, precum si adresa de IP a terminalului de pe care a fost accesat website-ului.

Scopul prelucrării datelor mentionate şi principiile aplicate în prelucrarea şi gestionarea acestora

a) Scopuri de Marketing, respectiv transmiterea de newsletter-e abonatilor prin mijloace de comunicare precum e-mail, telefon; notificari prin intermediul aplicaţiilor mobile, prelucrarea acestor date cu caracter personal realizeazandu-se in baza consimtamantului dumneavoastra;

b) Scopuri de gestionare, organizare, fiscalizare, livrare a produselor sau preparatelor listate pe Site, respectiv folosirea datelor comunicate pentru livrarea şi încasarea contravalorii acestora, pentru emiterea documentelor fiscale, prelucrarea acestor date cu caracter personal realizeazandu-se in baza consimtamantului şi a solicitării dumneavoastra;

c) Scopul de gestionare a solicitarilor, reclamatiilor, sugestiilor, intenţiilor de angajare, etc., respectiv prelucrarea datelor necesare pentru completarea formularului de contact, prelucrarea acestor date cu caracter personal realizeazandu-se in baza consimtamantului şi a solicitării dumneavoastra;

d) Scopul de a prelucra datele vizitatorilor, in vederea asigurarii unei bune functionari a website-ului Societatii;

Prelucrarea si gestionarea datelor dumneavostra personale se realizeaza cu respectarea urmatoarelor principii: este deschisă și transparentă cu privire la ceea ce face cu datele și motivul pentru care le folosește; păstrează datele în siguranță; se asigură că are întotdeauna un temei legal pentru a gestiona datele; colecteaza și utilizează minimul necesar de date, respectând astfel principiul minimizării; pastrează datele actualizate, corecte și complete; nu pastrează datele mai mult decât este necesar, asigurând implementarea unor perioade de retenție a datelor, acolo unde nu există o perioadă obligatorie prevăzută de lege; respectă drepturile legale ale persoanelor vizate, cu privire la datele lor cu caracter personal; nu transferă în străinătate datele fără a lua măsurile prevăzute pentru transferul de date, și nu înainte de a informa persoanele vizate în acest sens.

Datele cu caracter personal sunt prelucrate în mod legal, echitabil și transparent în raport cu persoana vizată. Acesta este principiul de bază și înseamnă că utilizăm datele personale numai în măsura în care persoanele care le încredințează Societatii au fost informate în prealabil despre modul utilizării.

Vom păstra datele personale pe o perioadă care nu depăşeşte perioada necesară îndeplinirii scopurilor în care sunt prelucrate datele, cu excepţia situaţiilor în care dispoziţiile legale prevăd sau ne obligă altfel. Cu privire la newsletter-ul Societatii, vom păstra adresa de e-mail în baza de date a newsletter-ului atât timp cât abonarea este activă.  Din momentul în care primim solicitarea de dezabonare, vom dezactiva trimiterea de newslettere către adresa de e-mail. Ulterior, adresa de e-mail, va fi stearsa din baza de date cu privire la abonatii pentru newsletter. Societatea poate şterge datele personale atunci când consideră că nu mai sunt necesare pentru scopurile în care au fost colectate. Nu vom stoca informaţii şi nu vom accesa informaţia stocată în echipamentele terminal (computer, telefon, tabletă etc.) decât cu acordul prealabil sau atunci când aceste operaţiuni sunt realizate exclusiv în scopul efectuării  unei comunicări printr-o reţea de comunicaţii electronice, ori sunt strict necesare în vederea furnizării unui serviciu al societăţii informaţionale solicitat în mod expres (de exemplu, pentru stocarea de informații referitoare la activitățile desfășurate pe website sau în aplicația de mobil sau tabletă, astfel încât să se utilizeze facil website-ul sau aplicația de mobil sau tabletă la o accesare ulterioară).

Pentru utilizarea fişierelor cookie în privinţa cărora este necesar acordul prealabil, website-ul sau aplicația de mobile sau tabletă va cere acordul printr-un banner afişat pe website sau aplicația de mobile sau tabletă la momentul accesării acestora. Acest banner conţine un link către prezenta secţiune şi oferă opţiunea de a accepta fişierele cookie precum şi opţiunea de a le refuza. Dacă s-a emis acordul, dar ulterior se doreşte a fi retras, vor putea fi folosite setările aplicaţiei de navigare pe internet (browser-ul) pentru a şterge informaţiile stocate sau pentru a refuza fişierele cookie. Pentru mai multe informaţii despre cookie-ea accesează secţiunea de mai sus privind Politica de confidențialitate. Vă asigurăm că impletăm măsurile tehnice şi organizatorice de securitate impuse de lege şi de standardele industriei, pentru a proteja datele personale împotriva distrugerii accidentale sau ilegale, pierderii, modificării, dezvăluirii sau accesului neautorizat, precum şi împotriva oricărei alte forme de prelucrare ilegală. De asemenea, se implementează măsuri pentru a ne asigura că folosim datele personale întocmai cum se descrie în prezenta secţiune şi pentru a respecta alegerile în privinţa prelucrării datelor personale.

11) Declinarea responsabilitãţii

Utilizarea site-ului www.homemadepizza.ro, se realizeazã pe propria răspundere. Homemade Pizza SRL nu garantează pentru acurateţea sau integralitatea conţinutului acestui site sau conţinutul oricărui site legat la acesta şi nu îşi asumă nici o responsabilitate pentru orice:

 • erori, greşeli, sau de erori de conţinut
 • vătămare corporală sau pagube materiale, de orice natură, rezultate din accesul dvs. şi utilizarea site-ului nostru
 • orice acces neautorizat sau utilizarea serverelor noastre securizate şi / sau orice informaţii personale şi / sau informaţii financiare stocate
 • orice întrerupere sau încetare a transmiterii către sau de la site-ul nostru să de la aplicaţia noastră
 • orice bug-uri, viruşi, cai troieni, sau similare care pot fi transmise către sau prin site-ul nostru oricărei părţi terţe şi / sau  orice erori sau omisiuni de conţinut sau pentru orice pierdere sau prejudiciu de orice fel apărute că urmare a utilizării conţinutului postat.

Pentru evitarea oricarei neînţelegeri, HOMEMADE PIZZA SRL nu va avea fata de cumparator/client/utilizator nici o obligaţie privind vreo pierdere sau prejudiciu indirect (inclusiv dar fara limitare la pierderi de profit, clienti, vanzari, oportunitati sau prejudicii de imagine), costuri, cheltuieli sau alte revendicari pentru orice fel de compensatii indirecte (provocate in orice mod) care rezulta din sau in legatura cu achizitionarea de produse/preparate, in baza acestor termeni.

Homemade Pizza SRL nu îşi asumă responsabilitatea pentru produsele sau serviciile publice oferite de către un terţ prin website-ul www.homemadepizza.ro sau orice alt link sau recomandare din orice banner sau altă formă de publicitate. Homemade Pizza SRL nu îşi asumã responsabilitatea pentru prejudiciile de orice naturã provocate de terţe persoane implicate în procesul de promovare, preluare, gestionare, livrare a comenzilor ori de identificare a apelantului.

Litigii

Societatea Homemade Pizza SRL, proprietarã a www.homemadepizza.ro, face tot posibilul ca orice neînţelegere ori nemulţumire formulatã de cãtre oricare dintre clienţii ori colaboratorii noştri, sã fie rezolvatã pe cale amiabilă, prin intermediul reprezentanţilor noştri legali sau convenţionali. Pentru situaţiile în care soluţionarea diferendelor nu este posibilă pe cale amiabilă, soluţionarea litigiilor va reveni instanţelor de judecatã din România, conform competenţei reglementate de codul de procedurã în vigoare.

Comunicări

Utilizatorii site-ului www.homemadepizza.ro au posibilitatea de a formula orice comunicări utilizând formularul de contact din secţiunea “Contact” a site-ului sau pe adresa de e-mail contact@homemadepizza.ro, cu condiţia că aceste comunicãri sã nu aibã un conţinut ilegal, obscen, ameninţãtor sau defãimător. Orice comunicare cuprinzând orice fel de informaţii, materiale, documente, realizatã prin orice mijloc posibil,  incluzând e-mail, postã, formulare online, conferã societăţii Homemade Pizza SRL dreptul nelimitat, gratuit şi irevocabil de a utiliza, reproduce, modifică, adapta, de a distribui şi prezenţa aceste informaţii prin orice mijloace, cu respectarea dreptului la protecţia datelor cu caracter personal.

Orice încercare neautorizatã de a accesa date ce nu sunt destinate publicului, de a modifică sau altera conţinutul site-ului www.homemadeepizza.ro, conferã societãţii Homemade Pizza SRL  dreptul de a se adresa organelor de urmãrire penalã ori instanţei civile în vederea identificãrii persoanei vinovate şi atragerii rãspunderii juridice incidente în cauzã. Plasarea unei comenzi cu adresa falsã sau date de identificare false ori refuzul nejustificat de a recepţiona şi achita o comandã, întruneşte dupã caz elementele unei infracţiuni ori a unui delict civil,  fapt ce conferã dreptul societãţii Homemade Pizza SRL de a se adresa organelor judiare competenţe, în vederea identificãrii persoanei vinovate şi repararea integralã a prejudiciului produs.

În perioada 26.07. - 31.07.2021,

vom avea următorul program:

L - S: 12:00 - 18:00

Vă mulțumim pentru înțelegere!